Fiskeriflåden Illustreret 2016 kan købes hos forhandlerne eller direkte herfra hjemmesiden.

Gratis : bliv abonnent på FFI - så får du 2015 udgaven gratis. info@fiskeriflaaden.dk  

 

 

 

 

  •   
  •  

 

  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •    

15. april 2010 God start for tobis fiskeriet

Lingbank  272.jpg
15-04-2010

 

Tobisfiskerne er kommet godt fra land, med den nye tobissæson. Fiskeriet har været godt næsten fra dag et, og de første tungtlastede skibe har losset i Hanstholm. HM 379 Lingbank kom torsdag formiddag til Hanstholm med 730 tons, efter 11 dages fiskeri, på især Doggerbank. - Vi oplever at der er fisk på alle pladser, fortæller skipper Benny Rasmussen. Dagsfiskeriet er på 50-100 tons om dagen. Vi har dog haft bøvl med det ene af vore trawl på denne tur, men fiskeriet er godt lyder det fra alle pladser, siger han.
Vi er kommet en måned senere igang, men det fiskeri vi nu oplever, tyder på en god sæson. Sæsonen lægger ud nogenlunde som sidste år. Nu håber vi bare at biologerne giver os lov til fiske lige så meget som sidste år, hvor fiskeriet blev lukket inden sæsonen var sluttet med 400.000 tons. Og det ser ud til at det udelukkende er et-to årige fisk vi fanger. Det må vi åud fra er godt, og tyder på nogle flotte store årgange, -så vi håer, siger skipperen fra Hanstholm. For får vi ikke lov at fiske lige så meget som sidste år, hvor biologerne jo reelt beregnede, at vi kunne fange endnu mere , så lukker og slukker industrifiskeriet, slutter Benny Rasmussen, der dog glæder sig over rigtigt flotte afregningspriser.
Benny Rasmussen og Lingbank losser torsdag og går straks på jagt efter næste last af tobis, og målet er atter Doggerbank, 28 timers sejlads fra Hanstholm. 
Foto fra torsdag 15. april.


                                                                                                                                                                                                                            

Fiskeri Flåden - www.fiskeriflaaden.dk

Ultimate Web