Fiskeriflåden Illustreret 2016 kan købes hos forhandlerne eller direkte herfra hjemmesiden.

Gratis : bliv abonnent på FFI - så får du 2015 udgaven gratis. info@fiskeriflaaden.dk  

 

 

 

 

  •   
  •  

 

  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •    

Havet gav sko og skummende shampoo

Stranding-1.jpg
17-09-2007

Weekendens stormende kuling gav ikke bare vind i håret til holmboerne ved Hanstholm. Et finsk skib tabte fire containere og indholdet af et af de containere var: hårshampoo, som i titusindvis af blå plastflasker ramte stranden lørdag morgen øst for Hanstholm, og duften af shampo drev henover starnden. Og snart blev rygtet kendt og betød en større folkevandring efter shampooen, som endnu var bundet i 6 stk, ellers helt OK: Shampooen var påført russisk tekst, men fabrikeret i England

Også sko drev ind
Var der strandrensning i ordets bogstaveligste forstand af shampo , så blev stranden vest for havnen også meget grundigt renset. Denne gang for Nike sko, som i titusindvis drev ind, fra en af conatinerne som var gået i stykker og sunket. Indholdet var Nike sko og støvler i alle designs og typer, og numre – og godt og grundigt blandet. Hele lørdagen valfartede folk til stranden og slæbte sko og især støvler hjem i bundter. Der gik nogen tid med at fidne par der passede sammen, men flere fik 20-30 par sko og mere med hjem. Sko som kunne bruges efter en tur i vaskemaskinen.

Hvad gemte den 3. container? Samme sted som Shampoo drev iland, drev også en blå hel container ind, og folk troede at den var leverandør af shampooen, men det viste sig at den indeholdt HP printere i tusindvis. Lige kommet fra fabrikken. Men turen i nordsøens bølger var mere end både container og printere kunne holde til. Hele indhodlet var beskadiget af vandet. Og efter at containeren var blevet beset af forsikringsselskabet, blev det besluttet at kasserere hele indholdet til losse pladsen. Her er nogle billeder fra weekendens strandingseventyr i Hanstholm.

 

Fiskeri Flåden - www.fiskeriflaaden.dk

Ultimate Web